Zapraszam Wszystkich na nasze forum :)
Strony: 1
Administrator
Podje³em decyzje zrobienia forum My¶le ¿e mi to wyjdzie A wiêc przechodzimy do tematu ! W TOP 10 wydaje mi siê ¿e powinnien byæ:Pewniakiem jest "Chuck Bartowski" i jeszcze "len" no to s± prawdziwe legendy Pó¼niej napewno bêdzie Szmal i Reus mojim zdaniem te garcze maj± niezwyk³e mo¿liwo¶æi Reus w polu a Szmal jak siê skupii to obroni ka¿d± pi³ke A wiêc do TOP 10 mamy ju¿ 4 graczy ! Przechodzimy dalej my¶lê ¿e do TOP 10 nada siê BVB 08 i firanka BVB 08 ¶wietny pomocnik polecam no a firanka jak jest w dobrej dru¿ynie no do na defie prawie ka¿da pi³ka przez niego nie przechodzi Dobrze mamy ju¿ 6 graczy do TOP 10 jeszcze 4 najtrdniej by³o mi ich wybraæ no ale podje³em decyzje: labirynt idzie z nim poklepaæ jak sie wkurzy to idze sam i strzela gole Hmmm coraz trudniej mi by³o ale do TOP 10 wybra³em jako 8 gie dobrze wiemy ¿e to on robi roomy no ale te¿ ¶wietnie gra na pomocy równie¿ polecam.Do wyboru mia³em jeszcze 2 graczy a my¶la³em nad 3 i w nich by³: honda(def)Klepinho(wszytskei pozycje w polu oprócz gk)gee(def) takim pewniakiem z nich na 50% jest gee ¶wietny def polecam da siê z nim poklepaæ wiêc on wchodzi jako 9.I teraz ostatni gracz honda vs klepinho myslalem nad nimi z jedna godzine nie moglem nikogo z nich wybraæ i dalej nie umie ! Wy mi pomo¿ecie piszczie w komentarzach:Klepinho albo honda A wiêc tak narazie to wygl±da nasz ranking:
1.Chuck Bartowski
2.len
3.Szmal
4.Reus
5.BVB 08
6.firanka
7.labirynt
8.gie
9.gee
10.honda
/German Army
Administrator
Wiem,wiem to prosy no ale oddale¶ g³os na "honda" ?
Czuje siê zaszczycony obecno¶ci± w¶ród tak licznych prosów. Dziêkuje, ¿e zauwa¿y³e¶ moj± grê i postanowi³e¶ rozpowszechniæ to w¶ród moich e-fanów.
Nie wierzê, ale siê cieszê, teraz doda mi to powera, ¿eby jeszcze d³u¿ej zostawaæ po treningach, chce byæ jeszcze lepszym!
PS, na 10 miejsce nominuje Wursta
ej chlopaki sondze ze to naprawde swietna incyjatywa z waszej strony zeby nagradzac tych najlepszych, sondze jednak ze to len powinien byc na pierwszy mieiscu poniewasz dysponuje swietnym szczalem z dystansu!!!!!!! ))))
PS. szkoda ze nei jsestem uwzgledniony w tej topowej liscie graczy i legend ale to tylko motywuje mnie do treningow !!!!!!!11
Administrator
len, nie ma zaco po prostu jeste¶ legend± móg³by¶ mi powiedzieæ jak siê z tym czujesz ¿e du¿o osób mówi o ciebie ¿e jeste¶ legend± ?
Administrator
A wiêc w pojednyku klepinho vs honda zwycie¿a honda Gratulacje I pozdrowienia dla Klepinho i Honda i tez jest mi przykro klepinho Pozdr.
Strony: 1