Zapraszam Wszystkich na nasze forum :)
Strony: 1
Administrator
Podjełem decyzje zrobienia forum Myśle że mi to wyjdzie A więc przechodzimy do tematu ! W TOP 10 wydaje mi się że powinnien być:Pewniakiem jest "Chuck Bartowski" i jeszcze "len" no to są prawdziwe legendy Później napewno będzie Szmal i Reus mojim zdaniem te garcze mają niezwykłe możliwośći Reus w polu a Szmal jak się skupii to obroni każdą piłke A więc do TOP 10 mamy już 4 graczy ! Przechodzimy dalej myślę że do TOP 10 nada się BVB 08 i firanka BVB 08 świetny pomocnik polecam no a firanka jak jest w dobrej drużynie no do na defie prawie każda piłka przez niego nie przechodzi Dobrze mamy już 6 graczy do TOP 10 jeszcze 4 najtrdniej było mi ich wybrać no ale podjełem decyzje: labirynt idzie z nim poklepać jak sie wkurzy to idze sam i strzela gole Hmmm coraz trudniej mi było ale do TOP 10 wybrałem jako 8 gie dobrze wiemy że to on robi roomy no ale też świetnie gra na pomocy również polecam.Do wyboru miałem jeszcze 2 graczy a myślałem nad 3 i w nich był: honda(def)Klepinho(wszytskei pozycje w polu oprócz gk)gee(def) takim pewniakiem z nich na 50% jest gee świetny def polecam da się z nim poklepać więc on wchodzi jako 9.I teraz ostatni gracz honda vs klepinho myslalem nad nimi z jedna godzine nie moglem nikogo z nich wybrać i dalej nie umie ! Wy mi pomożecie piszczie w komentarzach:Klepinho albo honda A więc tak narazie to wygląda nasz ranking:
1.Chuck Bartowski
2.len
3.Szmal
4.Reus
5.BVB 08
6.firanka
7.labirynt
8.gie
9.gee
10.honda
/German Army
Administrator
Wiem,wiem to prosy no ale oddaleś głos na "honda" ?
Czuje się zaszczycony obecnością wśród tak licznych prosów. Dziękuje, że zauważyłeś moją grę i postanowiłeś rozpowszechnić to wśród moich e-fanów.
Nie wierzę, ale się cieszę, teraz doda mi to powera, żeby jeszcze dłużej zostawać po treningach, chce być jeszcze lepszym!
PS, na 10 miejsce nominuje Wursta
ej chlopaki sondze ze to naprawde swietna incyjatywa z waszej strony zeby nagradzac tych najlepszych, sondze jednak ze to len powinien byc na pierwszy mieiscu poniewasz dysponuje swietnym szczalem z dystansu!!!!!!! ))))
PS. szkoda ze nei jsestem uwzgledniony w tej topowej liscie graczy i legend ale to tylko motywuje mnie do treningow !!!!!!!11
Administrator
len, nie ma zaco po prostu jesteś legendą mógłbyś mi powiedzieć jak się z tym czujesz że dużo osób mówi o ciebie że jesteś legendą ?
Administrator
A więc w pojednyku klepinho vs honda zwycieża honda Gratulacje I pozdrowienia dla Klepinho i Honda i tez jest mi przykro klepinho Pozdr.
Strony: 1